Sveiki :)

Malonu, kad užsukote pasižvalgyti :) Esame du fotografai Vilma ir Šarūnas. Tikimės, kad čia praleidę kelias minutes - po kiek laiko ir vėl sugrįšite...

Fotografuojame dviese: vestuves, krikštynas, asmenines fotosesijas. Mielai susitiksime su Jumis Jūsų pasirinktoje aplinkoje arba pasikviesime į savo studiją.

Su mumis galite susisiekti:

el. paštu: savifoto@gmail.com

tel.: 8 687 37515

Labai tikimės, kad susitiksime ir komentaruose ;)

2010 m. sausio 24 d., sekmadienis

Paryžius mūsų akimis... 2010 m. sausis

Vos prieš keletą dienų dar buvome šiame nuostabiame mieste. Turbūt tai miestas - kuriame kas kartą sugrįžus - atrasi vis kažką naujo, nematyto ir užmiršto... Čia lankėmės beveik prieš 10 metų, o šį kartą sugrįžus - miestas visai kitu kampu nušvito. 

Ačiū mūsų kompanijai, su kuria šauniai praleidome tas kelias dienas :) Linkėjimai Londonui :) Kaip kažkas pasakė - tai kur susitinkame kita kartą? :)


6 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Labai grazios nuotraukos,taip ir norisi i Paryziuuuuu.
O.Aronaitiene.

Anonimiškas rašė...

Paryzius...Ach taip gera prisiminti apsilankyma jame, galeciau ten gyventi...visur dvelkiantis prancuziskas rafinuotumas. Nuotraukos nuostabios.

VS rašė...

Nerealu... Fantastiskos nuotraukos, fantastiskai grazus miestas...

indra rašė...

labai gražu. ypač nuotraukos su žmonemis ;)

Vilma ir Šarūnas rašė...

Labai gera skaityti visų Jūsų komentarus! ačiūūū :)

JūratėK (smiltpel.) rašė...

Nuotraukos fantastiškos!!! Daug spėjot aplėkt per trumpą laiką. Du pagyvenę vyrai, sėdintys prie kavinės staliuko - pirma vieta! Ir krepukų kepimo procesas užfiksuotas, mmmm... Tikiuosi ir paragauti spėjot :).

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin